TOURS


Tours is een overzicht van georganiseerde tours die je kunt maken in een land of regio. Vaak met een gids maar is niet altijd noodzakelijk. Er worden tips gegeven, waar je op moet letten, wat de kosten zijn, de duur, wat inclusief is en wat je niet vergeten moet mee te nemen. Soms wordt ook een organisatie aangeprezen na positieve berichten.ANDERE TOURS:


Met een groepje toeristen trek je de jungle in rond de Thaise stad Chang Mai – opium roken, ritje op een olifant, bezoek aan bergstammen, hiken en zwemmen. 

 

Lees meer over de tour in de “Chang Mai” regio >>>


Een van de meest indrukwekkende tours met een gids is die door het magische en mystieke “Dogon” land in zuidoost Mali in West Afrika.

 

Lees meer over de tour door “Dogon land” >>>Het is DE tour die je moet maken bij een bezoek aan “down under” – een week lang met een gids en eigen vervoer door de wildernis van centraal Australië.

 

Lees meer over de tour in de “Outback” >>>


Het grootste moeras ter wereld ligt in het oosten van Brazilië – de Pantanal is een gigantisch groot “wet” gebied met o.a. anaconda’s, piranha’s en panters. 

 

Lees meer over de tour door de “Pantanal” >>>Misschien wel de meest beangstigende activiteit die er is – met alleen een kleine barrière tussen jou en de angstaanjagende witte haai in de wateren rond Kaapstad. 

 

Lees meer over de tour-activiteit “Shark-cage-diving” >>>


Romantischer dan de verhalen van 1001 nacht – slapen onder de sterrenhemel in je slaapzak in de zandduinen van “Siwa”, een gehucht gelegen bij de Libische grens. 

 

Lees meer over de tour aan de “Siwa” oase >>>