TOURS


Tours is een overzicht van georganiseerde tours die je kunt maken in een land of regio. Vaak met een gids maar is niet altijd noodzakelijk.

 

Er worden tips gegeven, waar je op moet letten, wat de kosten zijn, de duur, wat inclusief is en wat je niet vergeten moet mee te nemen. 


Bwindi nationaal park - OEGANDA

In het uiterste puntje van Oeganda ligt het prachtige Bwindi park waar je met een gids op zoek kunt gaan naar de bijna uitgestorven berggorilla's.

 

Lees meer over de tour door Bwindi np” >>>


Chang Mai (regio) - THAILAND

Met een groepje toeristen trek je de jungle in rond de Thaise stad Chang Mai – opium roken, ritje op een olifant, bezoek aan bergstammen, hiken en zwemmen. 

 

Lees meer over de tour in de Chang Mai regio >>>DMZ zone - VIETNAM

In de gedemilitariseerde zone tussen het noorden en zuiden werd tijdens de beruchte Vietnamoorlog hevig gevochten door de Amerikanen.   

 

Lees meer over de tour in de DMZ zone >>>


Dogon land - MALI

Een van de meest indrukwekkende tours met een gids is die door het magische en mystieke Dogon land in zuidoost Mali in West Afrika.

 

Lees meer over de tour door Dogon land >>>Inca trail (Machu Picchu) - PERU

In de voetsporen van de legendarische Inca indianen; een wandeltrip van 4 dagen naar de magische ruïnestad Machu Picchu dwars door Peru. 

 

Lees meer over de tour door Inca land >>>


Indio Maiz natuurpark - NICARAGUA

Een tour door het prachtige jungle-park Indio Maiz - met talloze wilde dieren - met o.a. een boottrip, wandeltocht en een verfrissende duik in de rivier. 

 

Lees meer over de tour door Indio Maiz np >>>Kruger natuurpark - ZUID-AFRIKA

Met je eigen auto op safari door een van werelds bekendste en mooiste natuurparken ter wereld op zoek naar de “big five” en hopelijk meer. 

 

Lees meer over de tour in het Kruger park” >>>


Outback - AUSTRALIE

Het is DE tour die je moet maken bij een bezoek aan “down under” – een week lang met een gids en eigen vervoer door de wildernis van centraal Australië.

 

Lees meer over de tour in de Outback >>>Pantanal natuurpark - BRAZILIE

Het grootste moeras ter wereld ligt in het oosten van Brazilië – de Pantanal is een gigantisch groot “wet” gebied met o.a. anaconda’s, piranha’s en panters. 

 

Lees meer over de tour door de Pantanal >>>


Shark Cage Diving - ZUID-AFRIKA

Misschien wel de meest beangstigende activiteit die er is – met alleen een kleine barrière tussen jou en de angstaanjagende witte haai in de wateren rond Kaapstad. 

 

Lees meer over de tour-activiteit Shark-cage-diving >>>Siwa oase - EGYPTE

Romantischer dan de verhalen van 1001 nacht – slapen onder de sterrenhemel in je slaapzak in de zandduinen van Siwa, een gehucht gelegen bij de Libische grens. 

 

Lees meer over de tour aan de Siwa oase >>>


Uyuni zoutvlakte - BOLIVIA

Je kunt een onvergetelijke 4-daags jeepsafari maken door het zuidwesten van Bolivia met als hoogtepunt een bezoek aan het onmetelijke Uyuni zoutmeer. 

 

Lees meer over de tour door Uyuni >>>