Bezienswaardigheden - Strandsites


Hier volgt een overzicht van de meest bezochte, populaire en interessante strand- bezienswaardigheden op alfabetische volgorde. Deze zijn een greep van "sights" uit verschillende landen van over de hele wereld. Momenteel is "Whitsunday islands", gelegen aan de oostkust van Australië, DE bezienswaardigheid van deze paginasite.ANDERE "STRAND-SITES":


Als je wilt genieten van de unieke Braziliaanse strandcultuur zijn deze twee “hippie-dorpjes” aan de oostkust de perfecte plaats. Vooral Jeri is erg toeristisch.   

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Jeri >>>


Een van de bounty-eilanden van Thailand met als verschil dat deze precies op de route ligt tussen Cambodja en de rest van ZOA en Thailand.  

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Ko Chang >>>De hoofdstad van de Franse Riviera en de stad van “Matisse” staat bekend om z’n Cosmopolitaanse sfeer en perfecte stranden. Ernaast loopt een heerlijke boulevard.

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Nice >>>


“Tayrona” park bestaat uit de hoge bergen, jungle en een stuk Caribische kust bestaande uit mangrove bossen en zandstranden. Hippiepdorp "Taganga" ligt hier vlakbij.

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Tayrona NP >>>Niet ver van het prachtige zeer toeristische koloniale “Galle” liggen de prachtige zandstranden van zuid-Sri Lanka met als hoogtepunt het plaatsje “Unawatuna”.  

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Unuwatuna >>>