Bezienswaardigheden - Strandsites


Hier volgt een overzicht van de meest bezochte, populaire en interessante strand- bezienswaardigheden op alfabetische volgorde. Deze zijn een greep van "sights" uit verschillende landen van over de hele wereld. Momenteel is "Whitsunday islands", gelegen aan de oostkust van Australië, DE bezienswaardigheid van deze paginasite.ANDERE "STRAND-SITES":


De meeste toeristen komen naar Axim voor zijn stranden; Axim ligt in een natuurlijke baai en de zandstranden staan vol wuivende palmbomen, zijn breed en schoon. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Axim >>>


Op loopafstand van de oude stad “Chania” op het Griekse eiland “Kreta” liggen prachtige zandstranden waar je heerlijk op kunt vertoeven. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Chania >>>Caribisch Nicaragua bestaat o.a. uit de “koren”-eilanden goed bereikbaar met de boot. Engels sprekende mensen, Creools eten en heerlijke zandstranden. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Corn eilanden >>>


Eilat is een typisch resortstadje in het puntje van Israel waar nationale- en internationale toeristen vooral naartoe komen om te genieten van zon, zee en strand. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Eilat >>>Goa is tegenwoordig een goede mix met Hindoetempels, prachtige stranden maar ook met (oude) hippies en een combi van kerken en koloniale gebouwen. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Goa >>>


Als je wilt genieten van de unieke Braziliaanse strandcultuur zijn deze twee “hippie-dorpjes” aan de oostkust de perfecte plaats. Vooral Jeri is erg toeristisch.   

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Jeri >>>Een van de bounty-eilanden van Thailand met als verschil dat deze precies op de route ligt tussen Cambodja en de rest van ZOA en Thailand.  

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Ko Chang >>>


De Gili-eilanden zijn populaire duik- en snorkelbestemmingen, maar je kunt er ook heerlijk genieten op de brede zandstranden en talloze strand-tenten. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Lombok >>>De hoofdstad van de Franse Riviera en de stad van “Matisse” staat bekend om z’n Cosmopolitaanse sfeer en perfecte stranden. Ernaast loopt een heerlijke boulevard.

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Nice >>>


“Tayrona” park bestaat uit de hoge bergen, jungle en een stuk Caribische kust bestaande uit mangrove bossen en zandstranden. Hippiepdorp "Taganga" ligt hier vlakbij.

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Tayrona NP >>>Niet ver van het prachtige zeer toeristische koloniale “Galle” liggen de prachtige zandstranden van zuid-Sri Lanka met als hoogtepunt het plaatsje “Unawatuna”.  

 

Lees meer over de bezienswaardigheden van Unuwatuna >>>


Van artiesten en hippie-kuststadje met “naaktzwemmen” en “grote kampvuren” tot  stampende dansmuziek, grote voorraden drank en af en toe een joint. 

 

Lees meer bezienswaardigheden van Vama Veche >>>